Actueel/Kalender
Actueel
Kalender

Pas op de plaats

22 september 2017: Gezien alle recente veranderingen in de praktijk (dokter Wolberink zwanger, dokter Krijger zwanger, dokter Bekkering 3 dagen in de praktijk en 2 dagen in Nijmegen) hebben we besloten de praktijk voorlopig te sluiten voor nieuwe patiënten. Het is voor zowel de medewerkers in de praktijk als voor de patiënten wennen aan de nieuwe situatie; het duurt even voor er een nieuw evenwicht gevonden is en wij willen voorkomen dat de kwaliteit van de zorg in het geding komt.
Wij danken u voor uw begrip.Mededeling van dokter Bekkering:

Vanaf 1 september 2017 zal ik op dinsdag en vrijdag niet meer in de praktijk aanwezig zijn. Ik ga op die twee dagen een groep huisartsen in opleiding begeIeiden op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 25 jaar in de praktijk vind ik het een logische stap om mijn kennis en ervaring over te dragen op de komende generatie huisartsen. Daarbij vind ik lesgeven ontzettend leuk en inspirerend.
Graag wil ik mijn collegae dokter Sloetjes en dokter Krijger bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe stap. U bent bij hen in uitstekende handen!

Ik ben vanaf september dus op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk.
Dokter Sloetjes werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Dokter Krijger is op dinsdagochtend en vrijdag in de praktijk. 

ESTHER WOLBERINK

De tijd vliegt: per 1 maart 2017 verwelkomen wij alweer onze vierde Huisarts in Opleiding. Dokter Wolberink is het komende jaar op maandag en donderdag in de praktijk. Om de week is zij er ook op dinsdag. In verband met haar zwangerschap is zij vanaf 1 november een aantal maanden uit de roulatie.