Actueel/Kalender
Actueel
Kalender

21 maart 2019: Losartan

Wij ontvingen bericht dat een aantal medicijnen met daarin de werkzame stof Losartan wordt teruggeroepen. In één fabriek waar dit middel gemaakt wordt zijn kennelijk problemen geconstateerd. Indien u Losartan gebruikt van het merk Accord of Apotex verzoeken wij u contact op te nemen met de apotheek (026-4951883). Daar kan uitgezocht worden of uw medicijn uit die bewuste fabriek komt. In dat geval kunt u een ander medicijn bij de apotheek ophalen.
  

Per 1 juni 2018 gaat de praktijk weer open voor nieuwe patiënten.

Vanaf 1 juni zijn patiënten die nog geen huisarts hebben in Rheden weer van harte welkom om zich bij onze praktijk in te schrijven.
U kunt het inschrijfformulier en het toestemmingsformulier om uw medisch dossier op te vragen bij uw vorige huisarts, downloaden, invullen (per persoon) en op de praktijk afgeven of u kunt inschrijfformulieren op de praktijk ophalen. Wij verzoeken u, indien u dat nog niet gedaan heeft, om contact op te nemen met uw vorige huisarts om te bevestigen dat u zich bij onze praktijk heeft ingeschreven.

 

4 april 2018: accreditatie weer gelukt!

Elk jaar wordt de kwaliteit van zorg, hygiëne, organisatie en bejegening in de praktijk opnieuw beoordeeld door onze beroepsvereniging NHG.


Mededeling van dokter Bekkering:

Vanaf 1 september 2017 zal ik op dinsdag en vrijdag niet meer in de praktijk aanwezig zijn. Ik ga op die twee dagen een groep huisartsen in opleiding begeIeiden op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 25 jaar in de praktijk vind ik het een logische stap om mijn kennis en ervaring over te dragen op de komende generatie huisartsen. Daarbij vind ik lesgeven ontzettend leuk en inspirerend.
Graag wil ik mijn collegae dokter Sloetjes en dokter Krijger bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe stap. U bent bij hen in uitstekende handen!

Ik ben vanaf september dus op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk.
Dokter Sloetjes werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Dokter Krijger is op dinsdagochtend en vrijdag in de praktijk.

 

Chrissy de Bree

De tijd vliegt: per 1 maart 2019 verwelkomen wij alweer onze zesde Huisarts in Opleiding. Dokter de Bree is het komende jaar op maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag in de praktijk.