Actueel/Kalender
Actueel
Kalender

5 juli 2018: Terugroepactie Valsartan

Wij ontvingen bericht dat een aantal medicijnen met daarin de werkzame stof Valsartan wordt teruggeroepen. In één fabriek waar dit middel gemaakt wordt zijn kennelijk problemen geconstateerd. Indien u Valsartan gebruikt verzoeken wij u contact op te nemen met de apotheek (026-4951883). Daar kan uitgezocht worden of uw medicijn uit die bewuste fabriek komt. In dat geval kunt u een ander medicijn bij de apotheek ophalen.
  

Per 1 juni 2018 gaat de praktijk weer open voor nieuwe patiënten.

Vanaf 1 juni zijn patiënten die nog geen huisarts hebben in Rheden weer van harte welkom om zich bij onze praktijk in te schrijven.
U kunt het inschrijfformulier en het toestemmingsformulier om uw medisch dossier op te vragen bij uw vorige huisarts, downloaden, invullen (per persoon) en op de praktijk afgeven of u kunt inschrijfformulieren op de praktijk ophalen. Wij verzoeken u, indien u dat nog niet gedaan heeft, om contact op te nemen met uw vorige huisarts om te bevestigen dat u zich bij onze praktijk heeft ingeschreven.

 

4 april 2018: accreditatie weer gelukt!

Elk jaar wordt de kwaliteit van zorg, hygiëne, organisatie en bejegening in de praktijk opnieuw beoordeeld door onze beroepsvereniging NHG.


Mededeling van dokter Bekkering:

Vanaf 1 september 2017 zal ik op dinsdag en vrijdag niet meer in de praktijk aanwezig zijn. Ik ga op die twee dagen een groep huisartsen in opleiding begeIeiden op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 25 jaar in de praktijk vind ik het een logische stap om mijn kennis en ervaring over te dragen op de komende generatie huisartsen. Daarbij vind ik lesgeven ontzettend leuk en inspirerend.
Graag wil ik mijn collegae dokter Sloetjes en dokter Krijger bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe stap. U bent bij hen in uitstekende handen!

Ik ben vanaf september dus op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk.
Dokter Sloetjes werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Dokter Krijger is op dinsdagochtend en vrijdag in de praktijk.

 

Vera Krabbe

De tijd vliegt: per 1 maart 2018 verwelkomen wij alweer onze vijfde Huisarts in Opleiding. Dokter Krabbe is het komende jaar op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk.