Actueel/Kalender
Actueel
Kalender

4 april 2018: accreditatie weer gelukt!

Elk jaar wordt de kwaliteit van zorg, hygiëne, organisatie en bejegening in de praktijk opnieuw beoordeeld door onze beroepsvereniging NHG.


Pas op de plaats

22 september 2017: Gezien alle recente veranderingen in de praktijk (dokter Wolberink zwanger, dokter Krijger zwanger, dokter Bekkering 3 dagen in de praktijk en 2 dagen in Nijmegen) hebben we besloten de praktijk voorlopig te sluiten voor nieuwe patiënten. Het is voor zowel de medewerkers in de praktijk als voor de patiënten wennen aan de nieuwe situatie; het duurt even voor er een nieuw evenwicht gevonden is en wij willen voorkomen dat de kwaliteit van de zorg in het geding komt.
Wij danken u voor uw begrip.Mededeling van dokter Bekkering:

Vanaf 1 september 2017 zal ik op dinsdag en vrijdag niet meer in de praktijk aanwezig zijn. Ik ga op die twee dagen een groep huisartsen in opleiding begeIeiden op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 25 jaar in de praktijk vind ik het een logische stap om mijn kennis en ervaring over te dragen op de komende generatie huisartsen. Daarbij vind ik lesgeven ontzettend leuk en inspirerend.
Graag wil ik mijn collegae dokter Sloetjes en dokter Krijger bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe stap. U bent bij hen in uitstekende handen!

Ik ben vanaf september dus op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk.
Dokter Sloetjes werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Dokter Krijger is op dinsdagochtend en vrijdag in de praktijk. 

Vera Krabbe

De tijd vliegt: per 1 maart 2018 verwelkomen wij alweer onze vijfde Huisarts in Opleiding. Dokter Krabbe is het komende jaar op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk.