Praktijk-info
Algemeen
Spreekuren
Huisartsenpost Arnhem
Huisregels
Wijzigingen
Medische verklaring
Wilsverklaring
Privacy
Kwaliteitsbeleid
Klachtenregeling
PatiŽnten enquÍte

Algemeen

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid: 026 - 495 26 00

TIP: raadpleeg altijd eerst Thuisarts.nl. Deze betrouwbare website geeft antwoorden op heel veel medische vragen en heeft adviezen voor wat u zelf kunt doen.  U vindt er tevens wanneer u wel en niet contact met de huisarts moet opnemen.

Kies 1 uitsluitend in spoedgevallen.

Kies 2 voor contact met de assistente.
Kies 3 indien u een herhaalrecept wilt nabestellen. Na 2 werkdagen liggen de medicijnen voor u klaar bij de apotheek.
Kies 4 indien u collega bent en belt voor intercollegiaal overleg.

Beltijden:

Voor niet-spoedeisende zaken kunt u bellen:
• Tussen 8.00 uur en 10.30 uur        voor het maken van afspraken op het (telefonisch) spreekuur of voor het aanvragen van visites.
• Na 15.00 uur                                      voor overleg met de assistente, het opvragen van uitslagen en andere zaken.

De telefoon gaat tegenwoordig de hele dag door. Dit belemmert de assistentes in het uitvoeren van hun andere werkzaamheden. Daarom behouden wij ons het recht voor om - als het erg druk is - na de lunch tussen 13.00 en 15.00 uur het antwoordapparaat ingeschakeld te houden. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Uitslag onderzoeken

Na 15.00 uur kunt u bellen met de assistente. Zij kan voor u kijken of de uitslag binnen is en deze voor zover mogelijk aan u doorgeven. Indien u naar aanleiding van een uitslag nog vragen heeft kan de assistente een afspraak voor u maken op het (terugbel) spreekuur van de dokter.

EHBO

Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, brandwonden e.d. ) kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of laat bellen, wordt rekening gehouden met uw komst.