Praktijk-info
Algemeen
Spreekuren
eConsult
Huisartsenpost Arnhem
Waarneming
Wijzigingen
Medische verklaring
Wilsverklaring
Privacy
Kwaliteitsbeleid
Klachtenregeling
PatiŽnten enquÍte

Algemeen

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

 Telefonische bereikbaarheid

Praktijknummer: 026 - 495 26 00
U kunt vervolgens een keuze maken. Kijkt u echter altijd eerst op Thuisarts.nl. Dit is een betrouwbare website die antwoorden geeft op heel veel medische vragen, adviezen heeft voor wat u zelf kunt doen en tevens aangeeft wanneer u wel en niet contact met de huisarts moet opnemen.
Kies 1 uitsluitend in spoedgevallen

Kies 2 om met de assistente te worden doorverbonden
Kies 3 indien u een herhaalrecept wilt nabestellen
Kies 4 indien u collega bent en belt voor intercollegiaal overleg

Beltijden:
Voor SPOED zijn wij tussen 8.00 uur en 17.00 uur ALTIJD bereikbaar via 026 - 495 26 00 optie 1.
Wij verzoeken u voor niet-spoedeisende zaken te bellen
• Tussen 8.00 uur en 10.30 uur voor het maken van afspraken op het (telefonisch) spreekuur of voor het aanvragen van visites.
• Na 15.00 uur voor overleg met de assistente, het opvragen van uitslagen en andere zaken.
 In de overige tijd proberen de assistentes hun andere werkzaamheden zo ongestoord mogelijk uit te voeren. Dank voor uw medewerking.

Uitslag onderzoeken

Voor uitslagen van onderzoeken kunt u na 15.00 uur bellen met de assistente. Zij kan voor u kijken of de uitslag binnen is en deze voor zover mogelijk aan u doorgeven. Indien u naar aanleiding van een uitslag nog vragen heeft kan de assistente een afspraak voor u maken op het (terugbel) spreekuur van de dokter.
 

Herhalingsrecepten

Voor het snel en eenvoudig nabestellen van uw herhaalmedicatie kunt u gebruik maken van de receptenlijn. Als u 026 495 26 00 belt, voor optie 3 ‘receptenlijn’ kiest en vervolgens de instructies nauwkeurig volgt, dan liggen de medicijnen 2 werkdagen later na 15.00 uur voor u klaar. Ook kunt u de etiketjes of doosjes in de daarvoor bestemde bus in de hal op onze verdieping doen.
 

EHBO

Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, brandwonden e.d. ) kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of laat bellen, wordt rekening gehouden met uw komst.