Praktijk-info
Algemeen
Spreekuren
eConsult
Huisartsenpost Arnhem
Waarneming
Wijzigingen
Medische verklaring
Wilsverklaring
Privacy
Kwaliteitsbeleid
Klachtenregeling
PatiŽnten enquÍte

Algemeen

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
 

Telefonische bereikbaarheid

Praktijknummer: 026 495 26 00
U kunt vervolgens een keuze maken. Zodra u de stem op het bandje hoort, kunt u uw keuze intoetsen; u hoeft niet het hele bericht af te luisteren.
Kies 1 uitsluitend in spoedgevallen
Kies 2 om met de assistente te worden doorverbonden
Kies 3 indien u een herhaalrecept wilt nabestellen
Beltijden:
Wij verzoeken u voor niet-spoedeisende zaken te bellen
• Tussen 8.00 uur en 10.30 uur voor het maken van afspraken op het (telefonisch) spreekuur of voor het aanvragen van visites.
• Tussen 11.00 uur en 12.00 uur of na 15.00 uur voor overleg met de assistente, het opvragen van uitslagen en andere zaken.

 

Uitslag onderzoeken

Voor uitslagen van onderzoeken kunt u tussen 11.00 en 12.00 uur of na 15.00 uur bellen met de assistente. Zij kan voor u kijken of de uitslag binnen is en deze voor zover mogelijk aan u doorgeven. Indien u naar aanleiding van een uitslag nog vragen heeft kan de assistente een afspraak voor u maken op het (terugbel) spreekuur van de dokter.
 

Herhalingsrecepten

Voor het snel en eenvoudig nabestellen van uw herhaalmedicatie kunt u gebruik maken van de receptenlijn. Als u 026 495 26 00 belt, voor optie 3 ‘receptenlijn’ kiest en vervolgens de instructies nauwkeurig volgt, dan liggen de medicijnen 2 werkdagen later na 15.00 uur voor u klaar.
Ook kunt u de etiketjes of doosjes in de daarvoor bestemde bus in de hal op onze verdieping doen.
 

EHBO

Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, brandwonden e.d. ) kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of laat bellen, wordt rekening gehouden met uw komst.