Praktijk-info
Algemeen
Spreekuren
eConsult
Huisartsenpost Arnhem
Huisregels
Wijzigingen
Medische verklaring
Wilsverklaring
Privacy
Kwaliteitsbeleid
Klachtenregeling
PatiŽnten enquÍte

Spreekuren

Het afsprakenspreekuur

Raadpleeg voor u een afspraak maakt op het spreekuur altijd eerst Thuisarts.nl. Heel veel kwalen zijn vervelend en ongemakkelijk maar gaan vanzelf weer over. Op Thuisarts.nl krijgt u advies over wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten.
U kunt tussen 8.00 uur en 10.30 uur een afspraak maken. Bij het maken van uw afspraak stelt de assistente u een aantal vragen om te beoordelen op welke termijn uw afspraak plaats dient te vinden. Indien u meerdere vragen heeft of als u met meer personen komt, dan kunt u in overleg met de assistente een dubbele afspraak maken.

 Vroeger was alles ... beter? In ieder geval anders!

Met de komst van dokter Krijger zijn er nu drie huisartsen in onze praktijk werkzaam (en een huisarts in opleiding). Dit betekent dat de planning van ons - maar ook van u - enige flexibiliteit vraagt. Praktisch komt het er op neer dat u, als u voorkeur heeft voor een huisarts of voor controle terug moet komen bij een specifieke arts, het beste ruim van te voren uw afspraak kunt plannen bij die huisarts. Indien een afspraak op korte termijn nodig is, komt u terecht bij de huisarts die op dat moment aanwezig is. Houdt er rekening mee dat het kan voorkomen dat uw afspraak, door de toegenomen drukte, voor behandelingen die niet medisch acuut zijn later ingepland wordt dan u zou wensen. Wij doen ons uiterste best al onze patiënten op tijd de zorg te bieden die zij nodig hebben.

• Dokter Bekkering: maandag, woensdag en donderdag
• Dokter Sloetjes: maandag, dinsdag en donderdag
• Dokter Krijger: dinsdagochtend en vrijdag.

 

Visites

Visites kunt u aanvragen voor 10.30 uur.
Het is – indien mogelijk – beter als u naar de praktijk komt; daar zijn meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.
 

Terugbelspreekuur

Dit is bedoeld voor kort medisch advies van de dokter en het bespreken van uitslagen. U kunt een afspraak maken voor het terugbelspreekuur. De dokter belt u dan terug op een van te voren afgesproken tijdstip.
 

Medisch werk van assistenten

Werkzaamheden
Steeds meer medische werkzaamheden worden – onder verantwoordelijkheid van de huisartsen – uitgevoerd door de praktijkassistentes. Denk hierbij aan het maken van uitstrijkjes, het meten van de bloeddruk, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, injecties geven of instructies geven met betrekking tot inhalatietechnieken, wondverzorging en leefstijl. Om deze werkzaamheden zo ongestoord mogelijk te kunnen uitvoeren verzoeken wij u om de opbeltijden van de praktijk aan te houden: van 8.00 tot 10.30 uur en na 15.00 uur. Uiteraard zijn wij op de spoedlijn altijd bereikbaar.
Werkschema
Sandy werkt op maandag, woensdagochtend en donderdag. Op woensdagochtend heeft zij haar eigen spreekuur.
Nolleke werkt op maandag en woensdag. Op maandag en op woensdagmiddag heeft zij haar eigen spreekuur.
Miranda is op er op dinsdag, woensdag en donderdag. Op donderdag heeft zij spreekuur en assisteert zij bij de Dupuytren-behandelingen.
Anja werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Op maandagmiddag, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag heeft zij spreekuur. Zij is behalve doktersassistente ook praktijkondersteuner en wondverpleegkundige.
Stella werkt op woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Met administratieve of financiële vragen kunt u bij haar terecht.
 

Wrattenspreekuur

Elke maand vindt op een dinsdag- en een woensdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur een wrattenspreekuur plaats in het Medisch Centrum. Het verdient de voorkeur als u van tevoren de wratjes die u met stikstof wilt laten aanstippen laat beoordelen door de dokter. Niet alle wratjes zijn namelijk geschikt om met stikstof te worden behandeld. Indien een andere behandelwijze beter is, kunt u daar direct een afspraak voor maken bij de dokter. Een overzicht van de data hangt in de wachtkamer en is te vinden op onze website onder het kopje "kalender". U hoeft geen afspraak te maken.